Ut av sofaen og inn på stadion

Det er vel et tegn på at jeg begynner å bli gammel, men jeg savner stadion stemningen og livet før kampene og ikke minst etterpå. Det er ikke det samme å sitte foran en tv og jeg tenker også på lagene. Lagene trenger jo pengene fra billettsalgene. Hvis supportere ikke møter opp, så taper lagene inntekter.

En del av penegerne for tv rettighetense

Nå får selvsagt de en del penger for tv-rettighetene, men det er ikke på langt nær nok. For meg som VIF supporter så er det spesielt viktig å støtte laget mitt nå som det jobbes med ny stadion. Jeg er innom og sjekker nettsiden for sponsorer til ny VIF stadion: vifstadion.no/?page_id=25 for å sjekk om det kommer nye sponsorer så vi klarer å få bygget en stadion. Det er kommet sponsorer, men det er på langt nær nok. Derfor tenker jeg at hvis vi supportere hadde fått flere med oss og fått mer liv på stadion når laget spiller, så hadde det vært enklere å få sponsorer. En sponsor vil jo selvsagt at deres reklame skal synes, og jo flere folk på tribunen, jo høyre krav kan man stille. Så jeg synes man skal kjenne sin besøkelsestid, kom deg på tribunen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>