Koster mindre en va man tror

Golf har lenge vært ansett som en rikmannsport. I dag er dette mindre tydelig, noe en kjapp titt på medlemskap og priser hos flere golfklubber viser. Det er selvsagt mange grunner til dette, ikke minst at folk ikke er villig til å betale så mye for et medlemskap. Klubbene har måtte justere prisnivået sitt i henhold til hva markedet kan betale. En av måtene de har kunnet gjøre dette er selvsagt med mindre investeringer og mindre vedlikehold. Det har blitt en større fokus på selve sporten og mindre på kulturen med klubbhus og lignende.

 

For spillet golf stammer mest sannsynlig fra et av verdens mest gjerrige folkeslag; skottene. Det har selvsagt vært flere som har vært involvert i utviklingen av golf som en sport. Dessverre har nok overklasse ideen sneket seg inn her i utviklingen et sted. Utviklingen var naturlig ettersom land er en dyrebar ressurs og få land hadde like mye til overs her som skottene. Så når sporten spredde seg til andre land, ble landmangel et viktig punkt. Heldigvis kan vi som elsker sporten glede oss over at denne utviklingen er på vei til å snu. Nå er det mange flere som får muligheten til å prøve seg på dette mesterlige spillet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>